| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kaaa Sponzor servera

|
Posted: 12 Oct 2005 22:09 Post subject: Oralni seks sve popularniji |
|
|
Muškarci i žene su sve aktivniji po pitanju seksa. Sve više se eksperimentira, oralni seks redovita je pojava, a ni istospolni seks više ne predstavlja nikakav tabu.
U Sjedinjenim je Državama provedeno dosad najveće istraživanje o seksualnim navikama američkih žena, muškaraca i tinejdžera.
U odnosu na ranije slično istraživanje, koje je provedeno 1992. godine, novo je istraživanje pokazalo značajno povećanje broja žena koje otvoreno priznaju lezbijska iskustva i lezbijske veze.
Oko 11 posto ispitanih žena, starih između 18 i 44 godine, priznalo je da je imalo lezbijsko iskustvo, što u odnosu na ranije istraživanje iz 1992. godine pokazuje povećanje od 6 posto. Oko 14 posto žena iz dobne skupine od 18 do 29 godina imalo je lezbijsko iskustvo.
"Podaci pokazuju da žene sve češće oralno i lezbijski zadovoljavaju seksualne potrebe, koje smatraju sigurnijim od klasičnog, vaginalnog seksa s muškarcima", zaključuje voditelj istraživanja dr. William Mosher iz Nacionalnog centra za praćenje zdravstvenih statistika.
Ipak, znanstvenici ističu da bi povećano priznanje lezbijskih iskustava moglo biti povezano s većim seksualnim slobodama i sve većim prihvaćanjem lezbijskih tema u društvu. Primjerice, lezbijski odnosi na koledžima diljem Sjedinjenih Država nisu više nikakva novost, štoviše, sve su češća pojava, a sam fenomen poznat je kao LUG - lesbian until graduation.
Istovremeno, broj muškaraca koji priznaje seksualne odnose s istim spolom na istoj je razini kao i 1992. godine, kada je provedeno zadnje istraživanje. Homoseksualne je odnose priznalo 6 posto muškaraca.
Što se tiče broja partnera, utvrđeno je da su muškarci od 33 do 44 godine prosječno imali šest do devet seksualnih partnera/ica, dok je kod žena taj broj nešto manji i kreće se oko broja 4.
Među ispitanicima starim od 25 do 44 godine, čak 97 posto muškaraca i 98 posto žena imalo je vaginalni seks, dok je 90 posto muškaraca i 88 posto žena imalo oralni seks sa suprotnim spolom.
Tinejdžeri od 15 do 18 godina, 55 posto dečkiju i 54 posto cura probalo je oralni seks, dok je ta brojka nešto veća među onima između 18 i 19 i kreće se oko 70 posto. Potpuni spolni odnos imalo je 53 posto dečkiju od 15 do 19 godina i 53 posto cura iste dobne skupine. _________________ tko čeka - dočeka, a ja dugo pamtim
  |
|
| Back to top |
|
 |
NDH Gdje sam ?

|
Posted: 12 Oct 2005 22:23 Post subject: |
|
|
I to ispitano u Ameriki, -USA.
Sto nije novo na divljem zapadu koji je bez kulture i morala, treba se otkriti tko tu kulturu promovira, to je potpuno anti krscansko.
Sto Thompson MP rece, Anti kristi i masoni...... |
|
| Back to top |
|
 |
ba-lo Sponzor servera

|
Posted: 12 Oct 2005 22:46 Post subject: |
|
|
Hajde, pa to je oduvijek postojalo. _________________ Whoever betrayed the cause, or gave up the fight, or suffered loss of spirit, it was seldon the People. We are the People.
Oprostiti svakom, svakom, zulumčaru, ubojici, oprostiti svakom, svakom, ali nikad IZDAJICI!
  |
|
| Back to top |
|
 |
laudan Udarnik foruma

Joined: 02 Apr 2005 Posts: 2141 Location: Negde na Balkanu-Svuda na Balkanu
|
Posted: 13 Oct 2005 00:44 Post subject: |
|
|
| ba-lo wrote: | | Hajde, pa to je oduvijek postojalo. |
al se zvalo pushenje i lizanje a ne oralni sex  _________________ šta ne želiš sebi ne radi ni drugima |
|
| Back to top |
|
 |
NDH Gdje sam ?

|
Posted: 13 Oct 2005 01:26 Post subject: |
|
|
| ba-lo wrote: | | Hajde, pa to je oduvijek postojalo. |
Nisam rekao da to nije od uvjek postojalo, napomenuo sam gdje je istrazivano, USA, vrag njih odnio u pakao skupa sa Bushom. |
|
| Back to top |
|
 |
Otton Oreskovic (Sidro) Udarnik foruma

|
Posted: 13 Oct 2005 02:56 Post subject: |
|
|
| NDH wrote: | | ba-lo wrote: | | Hajde, pa to je oduvijek postojalo. |
Nisam rekao da to nije od uvjek postojalo, napomenuo sam gdje je istrazivano, USA, vrag njih odnio u pakao skupa sa Bushom. |
kad bi slucajno, slicno ispitivanje bilo izvrseno u hrvatskoj, budi uvjeren da bi rezultati bili isti, slicni, a mozda i gorji. s tom razlikom sto bi u gradovima to bilo vise izrazeno, a na selima manje.
pitanje oblika sexualnog opcenja, pa tako i oralni, vaginalni ili analni sex, kao i sex izmedju isto-spolnih osoba je stvar partnera. sve drugo je nametanje tudje volje, koje sa vjerom
ne bi smjelo imati nikakvog posla. svi smo stvoreni na sliku i priliku bozju. _________________ <font size="4"><font color ="blue"> Otton
Oreskovic (Sidro)</font color></font size>
<MARQUEE direction=left scrollAmount=4hspace=5height=1><font color=blue size=4> "Ja domovinu imam, tek u srcu je nosim... "S.S.K.<MARQUEE> |
|
| Back to top |
|
 |
jabuka Inventar kojeg vrijedi čuvati

|
Posted: 13 Oct 2005 07:38 Post subject: |
|
|
konzervativnost je bolest
uvijek sam to govorio 8) _________________ -NO REMORSE-
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: 13 Oct 2005 07:40 Post subject: |
|
|
| Otton Oreskovic (Sidro) wrote: | | NDH wrote: | | ba-lo wrote: | | Hajde, pa to je oduvijek postojalo. |
kad bi slucajno, slicno ispitivanje bilo izvrseno u hrvatskoj, budi uvjeren da bi rezultati bili isti, slicni, a mozda i gorji. s tom razlikom sto bi u gradovima to bilo vise izrazeno, a na selima manje.
pitanje oblika sexualnog opcenja, pa tako i oralni, vaginalni ili analni sex, kao i sex izmedju isto-spolnih osoba je stvar partnera. sve drugo je nametanje tudje volje, koje sa vjerom
ne bi smjelo imati nikakvog posla. svi smo stvoreni na sliku i priliku bozju. |
na selima moj otone,gore je nego u gradu
prije 20 godina još si mogao činiti razliku,ali sada
jok  _________________ -NO REMORSE-
 |
|
| Back to top |
|
 |
Otton Oreskovic (Sidro) Udarnik foruma

|
Posted: 13 Oct 2005 09:15 Post subject: |
|
|
| jabuka wrote: | | Otton Oreskovic (Sidro) wrote: | | NDH wrote: | | ba-lo wrote: | | Hajde, pa to je oduvijek postojalo. |
jok  |
ispricavam se za pogresne navode, no nekada je bilo tako, a ja sam od prije. _________________ <font size="4"><font color ="blue"> Otton
Oreskovic (Sidro)</font color></font size>
<MARQUEE direction=left scrollAmount=4hspace=5height=1><font color=blue size=4> "Ja domovinu imam, tek u srcu je nosim... "S.S.K.<MARQUEE> |
|
| Back to top |
|
 |

|
Posted: 13 Oct 2005 09:25 Post subject: |
|
|
| Otton Oreskovic (Sidro) wrote: | | jabuka wrote: | | Otton Oreskovic (Sidro) wrote: | | NDH wrote: | | ba-lo wrote: | | Hajde, pa to je oduvijek postojalo. |
jok  |
ispricavam se za pogresne navode, no nekada je bilo tako, a ja sam od prije. |
sve 5 ottone _________________ -NO REMORSE-
 |
|
| Back to top |
|
 |
NDH Gdje sam ?

|
Posted: 13 Oct 2005 16:47 Post subject: |
|
|
Vec kad smo kod sexa mogu jedan vic ali na engleskom je a prijatelj Otton ce vjerovatno ga i razumjeti vjerovatno i vi ostali.
Teacher in grade one wants to know what the children know about sex so she asked the studnts what they know
Little Jane gets up and says:
My cat had 5 little kittens,
that is nice says the teacher
Mary gets up and says:
My dog she had 4 puppies
very nice replayed the teacher
Johnn gets up and says
The other day I was watching TV and Roy rodger was on. He was riding his horse when out of nowhere an indian jumps him from behind and punches him and is about to kill him, but Roy Rogers punches the indian and kills him.
The teacher asks Johnny, what has this to do with sex
Johnny replays,
Teacher I tell you one thing nobody fucks around with Roy Rogers. |
|
| Back to top |
|
 |
Lily Forumaš visoke kakvoće

|
Posted: 13 Oct 2005 19:22 Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|